E: info@livestream-service.be

T: +32 (0)475 940 940

Toepassingen van livestream

Toepassingen van livestreaming

Onze livestream-service kan toegepast worden bij verschillende events.

De meeste huwelijksceremonies worden afgelast wegens het coronavirus. Maar ze gaan wel door. Als je nu het ja-woord zegt in een kerkelijke setting of in het gemeentehuis: We zorgen er met veel plezier voor dat jullie vrienden en familie op het moment zelf mee kunnen volgen door deze huwelijksceremonie te livestreamen.

Ook bij kerkdiensten kan ineens niet iedereen meer aanwezig zijn. En dat terwijl deze bijeenkomst toch juist zoveel houvast zou moeten bieden in deze tijd. Met onze techniek van live streamen zorgen we er voor dat alle leden van jullie gemeente live meekijken met de dienst.

Iemand een laatste eer bewijzen door op de begrafenis aanwezig te zijn. Door het  coronavirus kan dit helaas niet altijd meer. Met onze live streaming zorgen we er voor dat iedereen tóch mee kan kijken en zo toch nog het laatste afscheid kan nemen van een dierbare.

Maanden voorbereiding en dan ineens blijkt die belangrijke presentatie niet meer door te kunnen gaan. Of wel? Met onze livestream kun je de presentatie gewoon behouden, maar zit het publiek achter de laptop in plaats van in de zaal. Net zo effectief en praktisch!

Social Media

Instagram
YouTube
Facebook

Contact

E: info@livestream-service.be
T: +32 (0)475 940 940